Продукта е добавен в КОШНИЦАТА!

Натиснете тук, за да видите кошницата
ПроизводителПроизводител
 
За регистрирани
Email:
Парола:
Регистрация
 
 Пазарна Количка Пазарна Количка
0 Продкут(и):     0лв.
 
На офертаНа оферта
 
НовиниНовини

[2014-04-04]
Хранителни добавки Trec Nutrition
още...


[2014-02-17]
Най-новия Азотен бустер - Assault от MusclePharm
още...


[2013-12-12]
Коледни и Новогодишни промоции на Хранителни добавки
още...


[2013-11-29]
Най-новите Modern BCAA + на USP Labs
още...


Всички новини
 
Вашето мнениеВашето мнение

Кой протеин сте пили?

 

Условия за използване на сайт за хранителни добавки - Бодибилдинг България

Условия за използване на сайта bodybuilding-bulgaria.com

Разглеждайки или използвайки пълната функционалност на този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с условията по-долу.

I. Правила за използване на уеб сайта
1. Сайтът bodybuilding-bulgaria.com не предлага лекарствени средства или заместители на разнообразното хранене и продуктите на този сайт не трябва да бъдат приемани или тълкувани като такива.
2. Потребителите на уеб порталът имат право да се ползват свободно от ресурсите на bodybuilding-bulgaria.com с изключение на ограниченията, описани в настоящите условия и други общовалидни такива.

II. Политика на поверителност
1. Интернет порталът bodybuilding-bulgaria.com няма да предаде вашите данни за контакт или личната Ви информация на трети страни под какъвто и да е предтекст, освен ако това не се изисква от закона, органи на МВР или специализирани власти.
2. Бодибилдинг България си запазва правото да изпраща съобщения по електронната поща за текущи промоции,както и съобщения свързани с вашата поръчка.
3. ДМ Груп ООД като собственик на Бодибилдинг България е регистрирана фирма в закона за личните данни.

III. Цени на стоки и услуги в сайта:
1 Собствениците на домейн името bodybuilding-bulgaria.com имат право да променят цените по свое усмотрение и лично решение по всяко време без да дължат предварително уведомление на потребителите си.
2 Подателя на заявката е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на избора на стоката/стоките и ако има доставка към нея.
3 При допуснати технически, правописни, наличности на стоки и други грешки в сайта, си запазваме правото да откажем изпълнението на поръчката и не дължим обещетение или уведомление по никакъв начин на потребителя, ОСВЕН ако не се налага да му възстановим суми платени от него.

IV. Търговски марки
Всички изполвани имена, знаци, символи, снимки, кодове, текстове на продукти независмо дали са на български или друг чужд език публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

V. Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите /ЗЗП/
1. името и адреса на собственика на домейн името bodybuilding-bulgaria.com e „ДМ ГРУП” ООД, гр. София, ул. Погледец 7 с ЕИК 175337712
2. основните характеристики и съставки на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт на български език. Единствено текстовете, които нямат аналог на български език или са познати и известни под чуждо име са запазили своето оригинално име.
3. 
Haдзopни opгaни:
(1) Koмиcия зa зaщитa нa личнитe дaнни
Aдpec: гp. Coфия,yл. "Ивaн Eвcтaтиeв Гeшoв" № 15, 
тeл.: (02) 940 20 46
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уeб caйт: www.cpdp.bg

(2) Koмиcия зa зaщитa нa пoтpeбитeлитe 
Aдpec: 1000 гp.Coфия, пл."Cлaвeйĸoв" №4A, eт.3, 4 и 6, 
тeл.: 02 / 980 25 24 
гopeщa линия: 0700 111 22 
Уeб caйт: www.kzp.bg

VI. Отказ от съответен продукт
1. Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от закупения продукт в срок от 14 дни от получаване на стоката, като за това се е съобразил с изискванията на ЗЗП за връщане на продукт.
1.1 Спрямо ЗЗП вие имате право да върнете продукта, а ние да ви възстановим парите, но не трябва да сте нарушили опаковката, кутията, етикетите и други белези на продукта, които биха го направили НЕгоден за продажба.
1.2 Транспортните разходи са за сметка на клиента.