Продукта е добавен в КОШНИЦАТА!

Натиснете тук, за да видите кошницата
ПроизводителПроизводител
 
За регистрирани
Email:
Парола:
Регистрация
 
 Пазарна Количка Пазарна Количка
0 Продкут(и):     0лв.
 
На офертаНа оферта
 
НовиниНовини

[2014-04-04]
Хранителни добавки Trec Nutrition
още...


[2014-02-17]
Най-новия Азотен бустер - Assault от MusclePharm
още...


[2013-12-12]
Коледни и Новогодишни промоции на Хранителни добавки
още...


[2013-11-29]
Най-новите Modern BCAA + на USP Labs
още...


Всички новини
 
Вашето мнениеВашето мнение

Кой протеин сте пили?

 

Кой пише и ви дава съвети в скайпа на Бодибилдинг България?

Кой пише и ви дава съвети в скайпа на Бодибилдинг България?

 
   Това е въпрос, който вълнува всеки от вас. Вие използвате интернет,за да получите отговор на ваши въпроси свързани с фитнес, бодибилдинг и хранителни добавки и сте попаднали на нашият сайт. Много добре знаем, че в днешно време на никой не му достига времето за да обиколи всеки магазин, който го вълнува. Но пък нали за това е интернет – глобалната мрежа, която обединява всички нас. Чрез интернет,  всеки от всяка точка може да получи всякаква информация. Тук обаче идва следващият въпрос - дали тази информация е достоверна, дали човекът, който я е написал е достатъчно информиран, разбира за какво става въпрос  и е запознат с това, за което пише.

 
   В последно време се появиха множество сайтове за хранителни добавки, спортни програми, фитнес, бодибилдинг и какво ли още не. Знаем, че почти всеки един от тях разполага с он-лайн връзка по скайп – все пак е удобно, а е и безплатно, но в интернет не знаем кой седи отсреща. Това е единствения недостатък на тази мрежа. От другата страна може да седи човек, който просто е решил да изкарва пари, не да ви помогне. Неговата единствена цел е да си продаде продукта, пък вие дали ще имате резултат или не, това него не го притеснява, той си е направил печалбата или си е изкарал заплатата. Няма достатъчно интерес да се върнете отново за съвет или да изпратите Ваш приятел.

 
Вижте една малка подробност в повечето сайтове: Отидете в Контакти и проверете дали има поместена информация относно телефон за връзка, адрес на магазин и данни на фирмата, която се представлява от този интернет магазин.

Ние ще ви подскажем : в много малко сайтове има тази информация. А да не говорим дали може да им се доверите.  Например -  Към кого да се обърнете за да върнете продукта, ако нещо с него не е наред и как да сте сигурни в неговия произход,както и други оплаквания. С кого ще се свържете, след като има само една контактна форма, изпращаща имейл до някъде или GSM, който може да е с предплатена карта.
 

Ето защо, ние ръководството на Бодибилдинг България, взехме решение да ви покажем кой пише зад скайпа ни.
 

Нашият отговор е:  
Той е компетентен и ще ви даде препоръки как и какво ще ви повлияе най-добре, кое би дало най – добър резултат при Вас. Неговата цел, не е да Ви продаде нещо на всяка цена, а да Ви даде правилна насока и да Ви бъде от помощ, така че Вие да останете доволни от постигнатите резултати и да станете наш постоянен клиент.
 
 
Имената на нашите сътрудници са Димитър Цветков и Петър Хаджитонев.

 

Димитър Цветков

Започва спортните си години през далечната 1992 г. с плуване. Тренира 6 г. след, което се отказва и започва тренировки по бокс. Една година по-късно през 1999 г. се среща с Александър Александров – многократен републикански шампион по силов трибой /основател на Спортен клуб Картел/ и се увлича по бодибилдинга. Започва усилено да тренира във фитнес залите в София, а те тогава не са повече от 20. До ден днешен - 12 г. по-късно той продължава да тренира, макар и с травми, защото навремето нямаше литература за културизъм, фитнес и хранителни добавки, от която да черпи информация.
В България този спорт не беше познат. Всеки тренира по думи дочути в залата.
Ето защо сега той е тук при нас, за да може вие да не губите това време и да експериментирате с вашето тяло, а да усетите видими резултати в най-кратки срокове.
Той знае как се тренира, как се правят мускули, как се отслабва и  как човек се поддържа в нормално спортно състояние за тонус. Никога през живота си не е приемал стероиди. Само здравите тренировки, стабилното хранене и хранителни добавки, са ключът към успеха, защото ако искате да постигнете резултати, без тях не става.

 
Благодарение на Димитър, в нашия магазин гостуват много често, давайки безплатни съвети неговите лични приятели и партньори в залата:


Йордан Вуков
– бронзов медалист от републиканското първенство по културизъм през 2006 г.
 Jordan Vukov

Петко Тодоров
– Един българин тренирал редом в Gold`s Gym с онези „динозаври”, които  гледате по списанията или просто казано участниците от Mr. Olympia
 Petko Todorov

 
 
Петър Хаджитонев
Състезател в Българския национален отбор по хокей, завършил Национална Спортна Академия . Знае много добре какво е спортен дух. Може да мотивира и най-мързеливите. Един истински спортист, който намира решение, не оправдание. Обиколил е много фитнес зали по света. Голяма част от съзнателният си  живот прекарва по лагери и фитнеси, готвейки се за Европейски и Световни първенства.

 
 
 
  Надяваме се да сме били убедителни, че не сме просто магазин за хранителни добавки, а магазин, в който работят хора, които си разбират от работата.
Нашият съвет : Когато инвестирате пари в хранителни добавки, време в тренировки и очаквате добри резултати, не бива да Ви е все едно къде ще си дадете парите.